Advertisements
Această rețetă este o alegere perfectă pentru a savura un preparat clasic din bucătăria maghiară, plin de savoare și nostalgie. Varza cu roșii este delicioasă, hrănitoare și ușor de pregătit, iar combinația dintre roșii, chimen și coajă de lămâie oferă o notă aparte și revigorantă. Rântășul (sosul cu făină și paprika) scoate în evidență aromele verzei, transformând acest preparat într-un adevărat festin. Urmează pașii simpli și surprinde-ți familia cu această mâncare tradițională!
Citiți si articolul:Uită complet de pesmet, puiul pane va fi mult mai crocant dacă folosești acest truc!
Ingrediente pentru 6 porții:
- 1 kg varză albă
- 400 g roșii pasate (din conservă sau proaspete)
- 4 linguri de făină
- 4 linguri de ulei
- 1 ceapă
- 3 linguri de zahăr
- 1 linguriță de chimen
- 2 bucăți de coajă de lămâie
- 1 linguriță de paprika dulce
- Sare, după gust
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!