Advertisements
2. Mărunțește fulgii de ovăz
Primul pas este să mărunțești fulgii de ovăz într-o formă mică. După ce ai făcut asta, începe panarea: tăvălește puiul în făină, apoi în ou și în final în fulgii de ovăz mărunțiți. Rezultatul va fi mult mai crocant decât te-ai aștepta.
Citește si articolul:Acest Rețet este Pur și Simplu Fantastic: Prăjitură cu Lapte în 15 Minute
Beneficiile fulgilor de ovăz:
- Conțin proteine vegetale
- Au un conținut ridicat de fibre, benefice pentru sistemul digestiv și imunitar
- Sunt o excelentă sursă de carbohidrați, menținând senzația de sațietate pentru mai mult timp
- Stabilizează nivelul de zahăr din sânge
- Sunt bogați în vitamine și minerale
- Consumul regulat ajută la scăderea colesterolului
Sper că ai devenit interesat de panarea cu fulgi de ovăz și vei încerca cel puțin o dată acest tip, deoarece va fi cu siguranță pe placul întregii familii. Și să nu uităm de beneficiile pe care le aduce organismului. Noi preparăm puiul pane doar așa acum, așa că te invit să-l încerci și tu.