Advertisements

Uită complet de pesmet, puiul pane va fi mult mai crocant dacă folosești acest truc!

Advertisements

2. Mărunțește fulgii de ovăz

Primul pas este să mărunțești fulgii de ovăz într-o formă mică. După ce ai făcut asta, începe panarea: tăvălește puiul în făină, apoi în ou și în final în fulgii de ovăz mărunțiți. Rezultatul va fi mult mai crocant decât te-ai aștepta.

Citește si articolul:Acest Rețet este Pur și Simplu Fantastic: Prăjitură cu Lapte în 15 Minute

Beneficiile fulgilor de ovăz:

  • Conțin proteine vegetale
  • Au un conținut ridicat de fibre, benefice pentru sistemul digestiv și imunitar
  • Sunt o excelentă sursă de carbohidrați, menținând senzația de sațietate pentru mai mult timp
  • Stabilizează nivelul de zahăr din sânge
  • Sunt bogați în vitamine și minerale
  • Consumul regulat ajută la scăderea colesterolului

Sper că ai devenit interesat de panarea cu fulgi de ovăz și vei încerca cel puțin o dată acest tip, deoarece va fi cu siguranță pe placul întregii familii. Și să nu uităm de beneficiile pe care le aduce organismului. Noi preparăm puiul pane doar așa acum, așa că te invit să-l încerci și tu.

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements