Nu am întâlnit niciodată pe cineva care să nu iubească puiul pane și alte preparate pane. Toată lumea cunoaște combinația clasică de făină, ou și pesmet, dar dacă schimbi acest trio, puiul va deveni mult mai crocant. Uite cum panirez eu!
Încă rămâne o tradiție dovedită prepararea clasică a puiului pane, un preparat irezistibil și nemodificabil. Bunicile noastre nu și-ar fi putut imagina o duminică fără el și fără pesmetul de pe pui. Totuși, astăzi există multe variante pentru a prepara panada. De exemplu, eu folosesc fulgi de ovăz în loc de pesmet, și îți voi arăta cum și de ce am făcut această schimbare!
Citește si articolul:Rețetă de ciorbă de fasole cu ciolan – Favorita noastră, ieftină și consistentă
1. Înlocuiește complet pesmetul
Tăvălește puiul în fulgi de ovăz mărunțiți după ce l-ai trecut prin făină și ou, astfel puiul va fi extrem de crocant și copiii vor adora rezultatul, deoarece va fi similar cu cel din restaurantele de tip fast-food!
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!