Advertisements

Supă de ouă-simplă și delicioasă

Advertisements

Această supă clasică, simplă, dar hrănitoare, este un adevărat favorit al familiei, fiind rapid de pregătit și accesibil. Ouăle poșate și ouăle „ciurgălate” se completează perfect, iar chimenul și frunzele de dafin adaugă o aromă plăcută preparatului.

Citiți si articolul:Drob de ciuperci – Reteta de Post

Ingrediente:

  • 4-5 ouă (pentru ciurgălat)
  • Câte un ou întreg pentru fiecare porție
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 linguriță de semințe de chimen
  • 2 linguri de făină
  • 1 linguriță de boia dulce
  • 1,5 litri de apă
  • Sare, după gust
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1-2 linguri de oțet

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements