Supă de carne este una dintre acele mâncăruri care nu doar că ne vindecă trupul, ci și sufletul, mai ales atunci când suntem bolnavi. Adesea ne aduce aminte de momente nostalgice, căci pentru mulți dintre noi cea mai delicioasă variantă era cea făcută de bunica. Bunicile adăugau mereu ceva special supei, care nu doar că se reflecta în gust, dar și în aspect. Obiceiurile le aducem de acasă și fiecare dintre noi a învățat ceva de la mamele sau bunicile noastre, pe care îl ducem cu bucurie mai departe – cum ar fi tradiția de a face supă de carne. Fiecare familie are rețeta proprie și bine verificată, pe care o urmează cu strictețe, pentru că așa se obține acel rezultat perfect care ne amintește de mâncarea bunicii.
Citește si articolul:Rulouri cu brânză – Gustare fragedă, congelabilă
Ingrediente:
- 1,7 kg carne (mix de găină, vită, porc)
- 1 lingură boabe de piper negru
- Sare după gust
- 300 g morcovi
- 200 g păstârnac
- 100 g rădăcină de țelină
- 100 g gulie
- 100 g varză creață
- 1 ceapă mare
- 4 căței de usturoi
- 1 ardei verde
- 1 roșie
- 1 linguriță nucșoară măcinată
- Frunze de pătrunjel
- 1 praf de zahăr
- 250 g tăiței pentru supă
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!