Advertisements

Secretul unui ou moale perfect, așa devine cu adevărat cremos și fluid.

Advertisements

Timpul de fierbere variază în funcție de consistența dorită:

  • Ou fiert în 3 minute: Ou moale, care se consumă de obicei cu lingurița. Albușul nu este complet coagulat, iar gălbenușul este dens și fluid.
  • Ou fiert în 5 minute: Tot ou moale, dar cu albușul mai ferm, iar gălbenușul rămâne fluid și moale.
  • Ou fiert în 6 minute și jumătate: Denumit „oul perfect”, este deja ușor de decojit. Albușul este complet fiert, dar gălbenușul rămâne fluid și cremos.
  • Ou fiert în 10 minute: Ou fiert tare, cu albușul și gălbenușul complet coagulate, dar nu prea fierte.

Citeste si articolul:http://Ficat de pui la cuptor cu usturoi și cartofi

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements