Cât timp trebuie fierte ouăle și cum le decojim pentru a rămâne frumoase? Îți arătăm toate trucurile pentru a obține ouă fierte perfect atât pe exterior, cât și pe interior.
Fierberea ouălor pare o sarcină simplă, dar ascunde multe capcane. Putem greși la depozitare, fierbere și decojire. Iată cum poți pregăti ouă fierte de consistență perfectă acasă.
Citeste si articolul:http://Albinuța – desertul retro preferat
Depozitare:
Cel mai să fie depzitat într-un loc uscat și răcoros, în poziție verticală, cu partea ascuțită în sus. Cele foarte proaspete și cu coajă închisă la culoare sunt mai greu de decojit, așa că este bine să le lași câteva zile la frigider înainte de a le fierbe. Dacă aștepți oaspeți și vrei să fii sigur de rezultat, alege ouă cu coajă mai deschisă la culoare.
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!