Advertisements

Sărățele cu brânză delicioase și ușoare – Băieții au terminat totul într-o clipă

Advertisements

Nu mai am avut demult ceva care să dispară așa repede acasă.

Ingrediente (pentru 30 bucăți):

  • 200 g făină
  • 50 g brânză trappist rasă
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 linguri smântână 20%
  • 100 g margarină moale
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță zahăr
  • ½ linguriță bicarbonat de sodiu

Pentru deasupra:

  • albuș de ou și brânză trappist rasă

Citeste si articolul:Prăjitură cu mere foarte fragedă! Campioană mondială, merită încercată!

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, amestecăm făina cu sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul.
  2. Adăugăm smântâna, margarina moale și gălbenușul de ou. Frământăm până obținem un aluat neted și omogen.
  3. Pe o suprafață presărată cu făină, întindem aluatul la o grosime de aproximativ 7-8 mm și tăiem forme de sărățele cu ajutorul unui cutter pentru pretzel.
  4. Așezăm sărățelele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu albuș de ou și le presărăm cu brânză rasă.
  5. Coacem într-un cuptor preîncălzit la 180°C, sus-jos, cu ventilare, timp de 10 minute, până devin aurii.

Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements