Advertisements

Rulouri cu brânză – Gustare fragedă, congelabilă

Advertisements

Mod de preparare:

  1. Pregătirea aluatului:
    • Cernem făina într-un bol și adăugăm margarina, pe care o încorporăm în făină până obținem un aluat nisipos.
    • Adăugăm sarea, praful de copt, gălbenușurile de ou și laptele. Frământăm bine până obținem un aluat omogen.
    • Împărțim aluatul în 4 părți egale și întindem fiecare bucată într-o foaie foarte subțire.
  2. Pregătirea umpluturii:
    • Amestecăm bine untul cu brânza rasă până obținem o cremă omogenă.
  3. Formarea rulourilor:
    • Întindem crema de brânză uniform pe foile de aluat.
    • Rulăm foile strâns, asemenea unui cozonac.
    • Împachetăm rulourile în folie și le punem pentru puțin timp la frigider, astfel încât să fie mai ușor de tăiat.
  4. Coacerea:
    • Scoatem rulourile din frigider și le tăiem felii subțiri.
    • Așezăm feliile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le coacem în cuptorul preîncălzit la 180 °C până devin aurii.

Citeste si articolul:Prăjitură cu gust de tort de ciocolată – Rețeta mult căutată și foarte delicioasă

Sfat:

  • Congelare: După ce tăiem rulourile felii, le putem congela. Astfel, pot fi păstrate luni de zile și, când avem nevoie, doar le scoatem din congelator și le punem direct în cuptor. Vei avea mereu la îndemână o gustare delicioasă, proaspăt coaptă, pentru tine și invitații tăi.

Încearcă această rețetă și vei vedea că va deveni preferata familiei!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements