Advertisements
Această rețetă autentică de Gerbeaud este o comoară din bucătăria bunicii mele. Aromele sale bogate de nucă, gem de caise și glazură de ciocolată te vor face să te întorci mereu la ea, mai ales în timpul sărbătorilor!
Ingrediente pentru aluat:
- 150 ml lapte
- 50 g zahăr
- 15 g drojdie proaspătă
- 500 g făină
- 150 g unt rece
- Un praf de sare
- 2 gălbenușuri
Citește si articolul:Acesta este trucul secret al grădinarilor: Așa poți înmulți trandafirii toamna!
Ingrediente pentru umplutură:
- 250 g nucă măcinată
- 200 g zahăr pudră
- 20 g zahăr vanilat
- 750 g gem de caise dens și aromat
Ingrediente pentru glazură:
- 150 g zahăr
- 100 g ciocolată neagră
- 1 albuș de ou
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!