Advertisements

Rețetă tradițională de Gerbeaud inspirată din rețeta bunicii

Rețetă tradițională de Gerbeaud inspirată din rețeta bunicii
Advertisements

Această rețetă autentică de Gerbeaud este o comoară din bucătăria bunicii mele. Aromele sale bogate de nucă, gem de caise și glazură de ciocolată te vor face să te întorci mereu la ea, mai ales în timpul sărbătorilor!

Ingrediente pentru aluat:

  • 150 ml lapte
  • 50 g zahăr
  • 15 g drojdie proaspătă
  • 500 g făină
  • 150 g unt rece
  • Un praf de sare
  • 2 gălbenușuri

Citește si articolul:Acesta este trucul secret al grădinarilor: Așa poți înmulți trandafirii toamna!

Ingrediente pentru umplutură:

  • 250 g nucă măcinată
  • 200 g zahăr pudră
  • 20 g zahăr vanilat
  • 750 g gem de caise dens și aromat

Ingrediente pentru glazură:

  • 150 g zahăr
  • 100 g ciocolată neagră
  • 1 albuș de ou

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements