Advertisements

Rețetă prăjitură cu cremă și blat pufos: perfectă când îți place multă cremă

Rețetă prăjitură cu cremă și blat pufos: perfectă când îți place multă cremă
Advertisements

3. Asamblarea prăjiturii:

  1. Așezați o foaie albă de blat pe un platou.
  2. Întindeți un strat generos de cremă.
  3. Adăugați blatul cu cacao, încă un strat de cremă și ultima foaie albă.
  4. Acoperiți prăjitura cu cremă rămasă sau cu glazură de ciocolată topită.

Îți recomand și asta:Sarmale de Crăciun – atât de bune încât nici o porție dublă nu e suficientă!

Sfat:

Lăsați prăjitura la rece cel puțin 2 ore înainte de a o tăia, pentru ca aromele să se întrepătrundă și crema să se întărească.

Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements