Advertisements
Mod de preparare:
1. Prepararea blatului:
- Separați 4 ouă (pentru fiecare foaie de blat).
- Bateți albușurile spumă tare împreună cu 4 linguri de zahăr, apoi încorporați gălbenușurile pe rând.
- Adăugați 4 linguri de făină amestecată cu 1/3 din praful de copt. Amestecați ușor până obțineți o compoziție omogenă.
- Turnați compoziția într-o tavă de 15×25 cm tapetată cu hârtie de copt și coaceți la 200°C până devine aurie (aproximativ 10-12 minute).
Poate te interesează și asta:Horoscop: 5 zodii care se vor confrunta în curând cu provocări uriașe – Tu ești printre ele?
Repetați pașii de mai sus de încă două ori. Pentru al treilea blat, adăugați 2 linguri de apă și 1 lingură de cacao pentru a obține foaia de ciocolată.
2. Prepararea cremei:
- Amestecați făina cu laptele într-o cratiță până obțineți un amestec omogen.
- Fierbeți compoziția la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă. Lăsați să se răcească complet.
- Bateți margarina cu zahărul pudră până devine spumoasă, apoi încorporați treptat compoziția de lapte răcită. Amestecați bine până obțineți o cremă fină.
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!