Advertisements

Rețetă prăjitură cu cremă și blat pufos: perfectă când îți place multă cremă

Rețetă prăjitură cu cremă și blat pufos: perfectă când îți place multă cremă
Advertisements

Mod de preparare:

1. Prepararea blatului:

  1. Separați 4 ouă (pentru fiecare foaie de blat).
  2. Bateți albușurile spumă tare împreună cu 4 linguri de zahăr, apoi încorporați gălbenușurile pe rând.
  3. Adăugați 4 linguri de făină amestecată cu 1/3 din praful de copt. Amestecați ușor până obțineți o compoziție omogenă.
  4. Turnați compoziția într-o tavă de 15×25 cm tapetată cu hârtie de copt și coaceți la 200°C până devine aurie (aproximativ 10-12 minute).

Poate te interesează și asta:Horoscop: 5 zodii care se vor confrunta în curând cu provocări uriașe – Tu ești printre ele?

Repetați pașii de mai sus de încă două ori. Pentru al treilea blat, adăugați 2 linguri de apă și 1 lingură de cacao pentru a obține foaia de ciocolată.

2. Prepararea cremei:

  1. Amestecați făina cu laptele într-o cratiță până obțineți un amestec omogen.
  2. Fierbeți compoziția la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă. Lăsați să se răcească complet.
  3. Bateți margarina cu zahărul pudră până devine spumoasă, apoi încorporați treptat compoziția de lapte răcită. Amestecați bine până obțineți o cremă fină.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements