Advertisements

Rețetă pentru prăjitură cu nucă – cea mai fragedă și cremoasă!

Rețetă pentru prăjitură cu nucă - cea mai fragedă și cremoasă!
Advertisements

Mod de preparare – Crema:

  1. Amestecă laptele cu gălbenușurile, zahărul, zahărul vanilat și amidonul.
  2. Fierbe amestecul la foc mic, amestecând continuu, până când crema se îngroașă.
  3. După ce crema s-a răcit, încorporează untul și ciocolata albă mărunțită, amestecând bine până devine fină.

Îți recomand și asta:Baigli cu umplutură bogată de nucă sau mac. Cel mai gustos cozonac unguresc.

Asamblarea prăjiturii:

  1. Întinde jumătate din cremă peste prima foaie de blat.
  2. Așază a doua foaie deasupra și îmbib-o ușor cu lapte.
  3. Acoperă prăjitura cu restul de cremă și presară nucă măcinată deasupra.

Sugestie de servire:

Lasă prăjitura să stea la frigider câteva ore înainte de a o porționa. Se va topi în gură!

Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements