Advertisements

Rețetă de tocăniță de burtă cu ciolan: un fel de mâncare care divide, dar noi o adorăm

Advertisements

Mod de preparare:

  1. Fierbeți burta prefiartă în apă rece cu sare, foi de dafin și puțin suc de lămâie, apoi aburiți-o. În untură de porc, căliți ceapa tăiată mărunt până devine translucidă. Adăugați roșiile și ardeii tocați, apoi luați de pe foc și amestecați boiaua de ardei.
  2. Adăugați burta aburită și ciolanul feliat în baza de tocăniță. Condimentați cu sare, piper măcinat, foi de dafin măcinate, usturoi zdrobit și ardei iute. Turnați 500 ml de apă și completați pe măsură ce fierbe, dacă este necesar.
  3. La final, adăugați maghiran și ajustați condimentele după gust. Gătiți până când burta și ciolanul devin complet fragede și aromele se îmbină.

Citeste si articolul:Cea mai delicioasă rețetă de dulceață de portocale fără conservanți

Această tocăniță de burtă cu ciolan este un adevărat clasic maghiar, cu arome bogate și textură suculentă, care va încânta pe toată lumea. Se servește cu pâine proaspătă sau găluște pentru a savura sosul delicios.

Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements