Advertisements

Rețetă de tocăniță de burtă cu ciolan: un fel de mâncare care divide, dar noi o adorăm

Advertisements

Combinația de burtă și ciolan este una dintre mâncărurile noastre preferate, fiind o specialitate a bucătăriei maghiare. Acest preparat bogat și gustos este alegerea perfectă pentru un prânz în familie sau o reuniune cu prietenii. Pe măsură ce se gătește, burta și ciolanul devin fragede și suculente, iar aromele se îmbină, oferind o adevărată experiență culinară.

Citeste si articolul:Găluște cu varză și cu bacon prăjit, o mâncare ieftină și rapidă, dar foarte gustoasă

Ingrediente:

  • 2 kg burtă
  • 1 kg ciolan de porc spate
  • 40 dkg ceapă roșie
  • 5 roșii
  • 4 ardei albi
  • Grăsime (untură)
  • 3 linguri de boia de ardei
  • Sare
  • Piper
  • Maghiran
  • Foi de dafin
  • 4 căței de usturoi

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements