Advertisements
Combinația de burtă și ciolan este una dintre mâncărurile noastre preferate, fiind o specialitate a bucătăriei maghiare. Acest preparat bogat și gustos este alegerea perfectă pentru un prânz în familie sau o reuniune cu prietenii. Pe măsură ce se gătește, burta și ciolanul devin fragede și suculente, iar aromele se îmbină, oferind o adevărată experiență culinară.
Citeste si articolul:Găluște cu varză și cu bacon prăjit, o mâncare ieftină și rapidă, dar foarte gustoasă
Ingrediente:
- 2 kg burtă
- 1 kg ciolan de porc spate
- 40 dkg ceapă roșie
- 5 roșii
- 4 ardei albi
- Grăsime (untură)
- 3 linguri de boia de ardei
- Sare
- Piper
- Maghiran
- Foi de dafin
- 4 căței de usturoi
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!