Advertisements

Rețetă de pogăcele fragede cu unt și cașcaval – mereu reușite!

Advertisements

Pogăcelele cu cașcaval sunt aperitivul perfect pentru orice ocazie. Fie că primești musafiri, ai chef de o gustare sărată sau vrei să pregătești ceva bun pentru weekend, această rețetă va fi cu siguranță pe placul tuturor.

Asta ai citit deja?Plăcintă clasică de casă cu mere

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 2 ouă
  • 200 g cașcaval ras (plus puțin pentru decor)
  • 200 g unt
  • 1 linguriță de sare (sau după gust)
  • 25 g drojdie proaspătă
  • 50 ml apă călduță (pentru drojdie)
  • 200 ml smântână

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements