Advertisements
Aceasta este o rețetă simplă, dar delicioasă, de ficat de pui prăjit cu usturoi, care poate fi o alegere excelentă pentru o cină rapidă într-o zi obișnuită sau ca parte a unei mese mai speciale. Usturoiul și ierburile proaspete îmbogățesc gustul ficatului de pui, transformându-l într-un preparat special.
Citeste si articolul:Cea mai gustoasă slănină preparată după rețeta bunicii
Ingrediente:
- 500 g ficat de pui
- 4-5 căței de usturoi
- 2 linguri de ulei de măsline sau de floarea-soarelui
- Sare, după gust
- Piper negru proaspăt măcinat, după gust
- 1 linguriță de tarhon uscat sau proaspăt (opțional)
- 1 linguriță de boia afumată (opțional)
- Pătrunjel proaspăt, pentru servit
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!