Advertisements
Rețeta bunicii pentru sarmale – Aceasta este rețeta pe care o folosesc întotdeauna
Ingrediente pentru umplutură:
- 1 kg carne tocată
- 200 g orez (cu bob rotund)
- 2 căței de usturoi
- 20 g sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 2-3 lingurițe boia dulce
- 1 linguriță chimen măcinat
- 2 ouă
Citeste si articolul:Găluște cu varză și cu bacon prăjit, o mâncare ieftină și rapidă, dar foarte gustoasă
Pentru „împachetat” și alte ingrediente:
- 15-20 foi de varză murată, de dimensiuni mari
- 1,5 kg varză murată tocată mărunt
- 2 cepe
- 100 ml ulei
- 2 linguri boia dulce
- Chimen, foi de dafin, piper negru boabe (după gust)
- Ardei iute (opțional)
- Câteva bucăți de carne afumată (opțional)
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!