Advertisements

Pulpa de porc umplută rumenită. Ne place atât caldă, cât și rece

Advertisements

Această rețetă descrie prepararea unui fel de mâncare foarte gustos și sățios, ideal pentru o masă în familie sau o ocazie specială. Pe lângă că este extrem de delicios, dar este și simplu de preparat, așa că poți încerca cu încredere să îi surprinzi pe cei dragi cu această rețetă specială.

Citeste si articolul:Chiftele de dovlecei în stil tradițional, fără dospire

Ingrediente:

  • 2 chifle (înmuiate în lapte cu usturoi)
  • 3 ouă fierte
  • 1 ou crud
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Verdeață de pătrunjel (opțional)
  • 4-5 linguri de ulei (pentru a unge pulpa)

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements