Advertisements

Prăjitură tradițională ca la bunica – de neratat!

Advertisements

Asamblarea prăjiturii:

  1. Așază prima foaie pe un platou și întinde jumătate din crema de lămâie.
  2. Pune a doua foaie și unge-o cu gem de caise.
  3. Adaugă a treia foaie și întinde deasupra restul de cremă de lămâie.
  4. Acoperă cu a patra foaie și presează ușor.
  5. Lasă prăjitura la frigider peste noapte pentru a se înmuia foile.

Servire:

  • Înainte de a tăia prăjitura, presară deasupra zahăr pudră.
  • Taie în pătrate sau dreptunghiuri și bucură-te de gustul copilăriei!

Poate te interesează și asta:Tartă fără făină și fără zahăr – Budincă cu brânză dulce și stafide

Sfat:

Această prăjitură devine și mai bună după ce stă la rece, lăsând aromele să se îmbine armonios. Ideală pentru sărbători sau momente în familie!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements