Advertisements

Prăjitură tradițională ca la bunica – de neratat!

Advertisements

Această prăjitură este o adevărată întoarcere în timp, către bucătăria bunicii. Simplă, clasică, dar incredibil de delicioasă, fiecare mușcătură te va duce cu gândul la gusturile copilăriei. Dacă iubești deserturile tradiționale, nu rata această rețetă!

Citește și asta:Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, savuroasă și sățioasă

Ingrediente

Pentru foi:

  • 500 g făină
  • 200 g margarină sau 150 g untură
  • 3 gălbenușuri
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g zahăr pudră
  • Coaja rasă și zeama de la 1/2 lămâie
  • Smântână sau iaurt (cât să obții un aluat elastic)
  • Un praf de sare

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements