Advertisements
Această prăjitură te invită într-o călătorie gastronomică impresionantă, unde poți descoperi diversitatea bucătăriei românești. Rețetele tradiționale din diferite regiuni, ingredientele locale și secretele culinare transmise din generație în generație contribuie toate la bogata moștenire culinară a României.
Fie că este vorba de delicii din Transilvania, Moldova sau sudul țării, acest ghid oferă ceva special pentru fiecare gurmand. Să descoperim comorile ascunse ale bucătăriei românești și să ne bucurăm de gusturile autentice!
Citeste si articolul:După ce vei învăța această rețetă de turte în ceaun nu vei mai cumpăra pâine niciodată
Ingrediente:
- 5 ouă
- 350 g zahăr
- 200 ml ulei
- 2 plicuri de zahăr vanilat
- 100 ml lapte
- 250 g făină + 1 lingură
- 1 plic de praf de copt (12 g)
- 350 g cireșe fără sâmburi
- 1 lingură de griș
- zahăr pudră (opțional pentru decor)
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!