Advertisements

Prăjitură cu caramel – Simplă și delicioasă

Advertisements

Decorul:

  1. Bate frișca Hulala până devine fermă și întinde-o peste stratul de cremă de caramel. Nu este necesar să fie perfect uniformă.

Citește si articolul:De ce tot mai mulți oameni pun folie de aluminiu pe clanțe – O soluție ingenioasă și practică

Sosul caramel:

  1. Amestecă praful de budincă de caramel cu zahărul, uleiul și apa, apoi fierbe compoziția până se îngroașă puțin.
  2. Toarnă sosul cald peste frișcă, formând modele decorative.

Prăjitura poate fi servită imediat sau după ce a fost păstrată la rece. Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements