Advertisements

Prăjitură cu caramel – Simplă și delicioasă

Advertisements

Mod de preparare

Blatul:

  1. Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile spumă tare.
  2. Amestecă gălbenușurile cu zahărul pudră până devin cremoase. Adaugă treptat făina amestecată cu praful de copt, uleiul și cafeaua instant.
  3. Încorporează cu grijă albușurile bătute spumă, folosind o spatulă, pentru a păstra textura aerată a compoziției.
  4. Toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-l la 180 °C până devine auriu. Lasă-l să se răcească complet.

Îți recomand și asta:Plăcintă cu mere. Super delicios.

Crema:

  1. Prepară budinca de caramel conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind laptele și zahărul.
  2. După ce s-a răcit puțin, încorporează margarina și mixează până obții o cremă fină.
  3. Întinde crema peste blatul răcit.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements