Advertisements
Această prăjitură delicioasă și economică este ideală pentru sărbători. Se păstrează excelent la frigider timp de câteva zile – deși, la noi în familie, se termină în prima zi!
Ingrediente pentru aluat (tavă de 22×32 cm):
- 400 g făină
- 250 g margarină Rama
- 100 g zahăr pudră
- 1 ou mare
- 2 linguri de cacao (neîndulcită)
- 1 lingură de smântână
- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
Citește si articolul:Această rețetă nu m-a dezamăgit niciodată! Plăcintă cu brânză.
Ingrediente pentru crema de budincă și smântână:
- 2 plicuri de budincă de vanilie
- 500 ml lapte
- 200 g zahăr pudră
- 2 plicuri de zahăr vanilat
- 550 g smântână (cu 20% grăsime)
Notă: Este recomandat să prepari prăjitura cu o zi înainte de a o consuma, pentru ca crema să aibă timp să se întărească.
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!