Advertisements

Prăjitura cu budincă și smântână, perfectă pentru sărbători și ușor de preparat!

Advertisements

Această prăjitură delicioasă și economică este ideală pentru sărbători. Se păstrează excelent la frigider timp de câteva zile – deși, la noi în familie, se termină în prima zi!

Ingrediente pentru aluat (tavă de 22×32 cm):

  • 400 g făină
  • 250 g margarină Rama
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 ou mare
  • 2 linguri de cacao (neîndulcită)
  • 1 lingură de smântână
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu

Citește si articolul:Această rețetă nu m-a dezamăgit niciodată! Plăcintă cu brânză.

Ingrediente pentru crema de budincă și smântână:

  • 2 plicuri de budincă de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 550 g smântână (cu 20% grăsime)

Notă: Este recomandat să prepari prăjitura cu o zi înainte de a o consuma, pentru ca crema să aibă timp să se întărească.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements