Advertisements
Mod de preparare:
- Fierbe gnocchi conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când vor ieși la suprafață. Strecoară-le și pune-le deoparte.
- Într-o tigaie mare, încinge uleiul de măsline. Adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt și sotează-le până devin translucide.
- Adaugă bucățile de pui și prăjește-le până se rumenesc și devin complet gătite.
- Adaugă buchețelele de broccoli și feliile de morcov în tigaie. Sotează-le timp de aproximativ 5-7 minute, până când legumele devin ușor fragede.
- Toarnă smântâna și amestecă bine. Gătește amestecul încă 2-3 minute.
- Adaugă gnocchi fierți în tigaie și amestecă ușor pentru a le acoperi bine cu sosul și legumele.
- Presară parmezanul ras deasupra gnocchi-urilor și amestecă până se topește brânza. Potrivește gustul cu sare și piper.
- Decorează cu pătrunjel proaspăt și servește imediat. Acesta este un preparat gustos și sățios, perfect pentru orice masă.
Îți recomand și asta:Rețetă clasică de cartofi la cuptor
Poftă bună!