Advertisements

Iată o rețetă pe care cu siguranță nu ai mai încercat-o până acum! Este atât de suculentă și gustoasă, încât ai vrea să o mănânci în fiecare zi.

Advertisements

Mod de preparare:

  1. Fierbe gnocchi conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când vor ieși la suprafață. Strecoară-le și pune-le deoparte.
  2. Într-o tigaie mare, încinge uleiul de măsline. Adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt și sotează-le până devin translucide.
  3. Adaugă bucățile de pui și prăjește-le până se rumenesc și devin complet gătite.
  4. Adaugă buchețelele de broccoli și feliile de morcov în tigaie. Sotează-le timp de aproximativ 5-7 minute, până când legumele devin ușor fragede.
  5. Toarnă smântâna și amestecă bine. Gătește amestecul încă 2-3 minute.
  6. Adaugă gnocchi fierți în tigaie și amestecă ușor pentru a le acoperi bine cu sosul și legumele.
  7. Presară parmezanul ras deasupra gnocchi-urilor și amestecă până se topește brânza. Potrivește gustul cu sare și piper.
  8. Decorează cu pătrunjel proaspăt și servește imediat. Acesta este un preparat gustos și sățios, perfect pentru orice masă.

Îți recomand și asta:Rețetă clasică de cartofi la cuptor

Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements