Advertisements

Ghiveci cu piept de pui și mazăre,foarte gustos.

Advertisements

Unul dintre preferatele noastre de familie. Acest preparat este foarte gustos și poate fi servit cu paste sau găluște. Poate fi condimentat după gust, vara cu legume proaspete sau iarna cu bază de lecsó și mazăre congelată.

Ingrediente:

  • Grăsime (ulei sau untură)
  • 1 ceapă mare
  • Lecsó gata preparat sau ardei și roșii proaspete
  • Boia de ardei dulce
  • 500 g piept de pui
  • Sare
  • Piper măcinat
  • 200 g mazăre proaspătă sau congelată
  • Paste sau găluște

Citeste si articolul:Pască tradițională cu brânză dulce

Instrucțiuni:

  1. Într-o tigaie, călim ceapa tocată mărunt în grăsimea încălzită.
  2. Adăugăm lecsó-ul pregătit sau dacă folosim legume proaspete, adăugăm ardeiul și roșiile tocate cuburi. Presărăm boia de ardei dulce.
  3. Adăugăm bucățile de piept de pui tăiate cuburi și condimentăm cu sare și piper măcinat. Călim în continuare.
  4. După câteva minute, adăugăm mazărea proaspătă sau congelată și fierbem până când toate ingredientele sunt fierte bine.
  5. Între timp, fierbem pastele sau găluștele în apă sărată.
  6. Servim pieptul de pui cu sosul de legume borsós alături de paste sau găluște.

Această rețetă este delicioasă și versatilă, perfectă pentru a fi savurată în familie. Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements