Advertisements

Ficat de pui la cuptor cu usturoi și cartofi

Advertisements

Dacă îți dorești un preparat cu adevărat gustos și sățios, care se pregătește rapid, această rețetă este alegerea perfectă. Nu doar că este delicioasă, dar cu siguranță îți vei impresiona și familia! Să vedem cum poți pregăti acest preparat minunat!

Ingrediente:

  • 500 g ficat de pui
  • 600 g cartofi
  • 3 căței de usturoi
  • Maghiran
  • Oregano
  • Boia de ardei
  • Sare, piper
  • Ulei

Citeste si articolul:Pate din ouă și cremă de brânză

Mod de preparare:

  1. Pregătirea cartofilor:
    • Curăță cartofii și taie-i în bucăți mai mari.
    • Fierbe cartofii în apă condimentată timp de 5 minute, apoi scurge-i.
  2. Pregătirea ficatului de pui:
    • Curăță ficatul de pui și fierbe-l timp de 5 minute, apoi scurge-l.
  3. Asamblare:
    • Amestecă cartofii cu ficatul de pui și pune totul într-o tavă unsă cu ulei.
  4. Prepararea uleiului condimentat:
    • Într-un bol, amestecă o jumătate de dl de ulei cu usturoiul zdrobit și condimentele (maghiran, oregano, boia de ardei, sare, piper).
    • Toarnă amestecul de ulei și condimente peste cartofi și ficat.
  5. Coacere:
    • Coace totul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute, întorcând din când în când pentru ca toate părțile să se coacă uniform.

Acest preparat delicios și sățios va cuceri pe toată lumea! Încearcă-l și bucură-te de laudele familiei tale! Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements