Advertisements

Drob de ciuperci – Reteta de Post

Advertisements

Cum se pregătește drobul cu ciuperci.

Pas cu pas 

Curățați și spălați ciupercile, apoi tăiați-le în bucăți mici. Într-o tigaie mare, încingeți puțin ulei de măsline și căliți ceapa și usturoiul tocate fin până devin aurii și translucide. Adăugați ciupercile tăiate și gătiți-le până se înmoaie și își pierd apa, aproximativ 10-15 minute.

În timp ce ciupercile se gătesc, fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce este gata, scurgeți-l și adăugați-l peste ciuperci.

Într-un bol, turnati laptele de migdale și amestecati-l cu pătrunjelul tocat fin. Adăugați acest amestec peste ciuperci și orez, apoi condimentați după gust cu sare, piper și alte condimente preferate.

Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o tavă de copt, unse cu puțin ulei. Transferați amestecul de ciuperci în tava pregătită și nivelează-l cu o spatulă. Presărați pesmetul sau făina de mălai deasupra pentru a forma o crustă crocantă.

Coaceți drobul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30-40 de minute sau până când devine auriu și crocant deasupra. După ce este gata, lăsați drobul să se răcească puțin înainte de a-l tăia în felii și a-l servi.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements