Tăierea trebuie făcută cu o foarfecă sterilă. După fiecare utilizare, dezinfectează foarfeca, deoarece pe ea pot rămâne spori de ciuperci, invizibili cu ochiul liber, care se pot răspândi ușor la lăstarii sănătoși.
Frunzele de la baza plantei trebuie subțiate la fiecare două-trei săptămâni; acest lucru este important deoarece frunzele care ating solul se îmbolnăvesc mult mai ușor. Cu o tăiere regulată, se poate preveni răspândirea bolilor și te poți aștepta la o recoltă bogată de roșii.
Citeste si articolul:Așa cureți ficatul fără pastile: Acest amestec este cel mai bun și natural
Sper că ai găsit util acest articol despre tăierea roșiilor și că vei ține cont de aceste sfaturi de acum înainte. Dacă urmezi aceste câteva sfaturi și tai plantele în august, tufele tale de roșii vor aduce întotdeauna o recoltă bogată. Îți doresc succes la tăierea roșiilor și la recoltare!