Advertisements

Cum să prepari un cozonac perfect – fără să crape și cu un aspect marmorat spectaculos

Cum să prepari un cozonac perfect – fără să crape și cu un aspect marmorat spectaculos
Advertisements

Această rețetă îți garantează un cozonac impecabil, cu un exterior frumos marmorat și fără crăpături. Urmează pașii descriși, iar rezultatul va fi pe măsura așteptărilor!

Ingrediente pentru aluat:

  • 500 g făină
  • 200 g margarină
  • 50 g zahăr pudră
  • 20 g drojdie
  • 2 gălbenușuri de ou
  • Coaja rasă de la 1 lămâie
  • 150 ml lapte
  • Un praf de sare

Citiți si articolul:Ketchup de casă cu ardei. Sos gustos, ușor picant.

Ingrediente pentru umplutură:

  • 400 g nucă/macă
  • 150 g zahăr
  • 1 lingură de miere
  • Lapte fierbinte (cât să obții o compoziție tartinabilă)

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements