Advertisements

Cu ce să înlocuiești pesmetul când faci șnițele? De când am descoperit aceste opțiuni, nu mai folosesc pesmet!

Advertisements

9. Brânza parmezan

  • Spre deosebire de alte brânzeturi, parmezanul formează o crustă crocantă și aromată.
  • Este ideal pentru un gust sofisticat și o textură deosebită.

10. Covrigei sau pogăcele

  • Covrigeii sărați sau pogăcelele rămase pot fi transformați în pesmet.
  • Mărunțește-le și folosește-le pentru o crustă inedită.

Îți recomand și asta:Rețetă de cremșnit franțuzesc – Versiunea mea preferată

11. Semințe

  • Semințele de susan sau floarea-soarelui prăjite adaugă o aromă unică.
  • Pe lângă gustul crocant, această alternativă este și sănătoasă.

Aceste soluții nu doar înlocuiesc pesmetul, dar pot adăuga și un plus de savoare mâncărurilor tale. Încearcă-le și descoperă care este preferata ta!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements