Advertisements

Cu ce să înlocuiești pesmetul când faci șnițele? De când am descoperit aceste opțiuni, nu mai folosesc pesmet!

Advertisements

3. Chipsuri tortilla

  • Chipsurile tortilla mărunțite sunt perfecte pentru carne de pui sau pește.
  • Deoarece sunt deja condimentate, fii atent la cantitatea de sare din amestecul de ou, pentru a nu exagera cu gustul.

4. Nuci și alune

  • Folosește nuci mărunțite (nuci, migdale, pecan sau caju) pentru a da un gust deosebit șnițelelor.
  • La cuptor sau prăjite, vor forma o crustă crocantă și plină de arome.

Îți recomand și asta:Papucei cu gem de prune de casă: un desert retro perfect pentru Crăciun

5. Pâine uscată

  • Dacă ai pâine uscată, o poți transforma în pesmet de casă.
  • Usc-o în cuptor câteva minute și mărunțește-o cu un robot de bucătărie.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements