Advertisements
Pesmetul este un ingredient de bază în panificație și la prepararea multor feluri de mâncare, cum ar fi șnițelele, chiftelele sau legumele gratinate. Dar ce faci dacă în timpul gătitului realizezi că ți-a lipsit din cămară sau pur și simplu dorești o alternativă? Iată câteva idei grozave care îți vor oferi rezultate delicioase și crocante!
Poate te interesează și asta:Sarmale de Crăciun – atât de bune încât nici o porție dublă nu e suficientă!
1. Fulgi de ovăz
- Poți măcina fulgii de ovăz pentru a obține o textură mai fină sau îi poți zdrobi ușor pentru a crea un strat crocant.
- Condimentează bine amestecul de ou înainte de a trece carnea prin ovăz. Rezultatul: șnițele crocante și sănătoase!
2. Chipsuri de cartofi
- Chipsurile zdrobite sunt ideale pentru a crea o crustă crocantă.
- Dacă folosești chipsuri aromatizate, vei obține un gust extraordinar. Poți combina chipsurile cu puțin pesmet, dacă dorești un strat mai uniform.
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!