Advertisements

Cremă de turtă dulce – Un desert delicios pentru Crăciun

Cremă de turtă dulce – Un desert delicios pentru Crăciun
Advertisements

6. Lăsarea la odihnă:

  • Lasă prăjitura să stea într-un loc răcoros cel puțin 12 ore (ideal peste noapte), pentru a se înmuia bine.

7. Servirea:

  • Taie prăjitura cu un cuțit încălzit în apă fierbinte pentru margini netede și porționează-o după preferință.

Poate vă interesează și asta:Baigli cu umplutură bogată de nucă sau mac. Cel mai gustos cozonac unguresc.

Sfaturi utile:

  • Pentru un gust mai intens: Folosește condimente de turtă dulce de calitate.
  • Conservare: Prăjitura se păstrează bine timp de câteva zile într-un loc răcoros, devenind tot mai fragedă.

Acest desert festiv va deveni cu siguranță vedeta mesei tale de Crăciun!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements