Advertisements

Cremă de turtă dulce – Un desert delicios pentru Crăciun

Cremă de turtă dulce – Un desert delicios pentru Crăciun
Advertisements

3. Coacerea blaturilor:

  • Coace fiecare foaie pe rând, în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 2-3 minute, până devin ușor aurii.
  • Lasă-le să se răcească complet înainte de asamblare.

4. Asamblarea prăjiturii:

  • Pune o foaie de aluat pe un platou și întinde jumătate din crema de vanilie.
  • Adaugă a doua foaie și întinde crema de punch.
  • Pune a treia foaie și distribuie restul cremei de vanilie.
  • Acoperă cu ultima foaie.

Citește si articolul:Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii vor fi brutal de norocoase iarna aceasta. Ești și tu printre ele?

5. Pregătirea glazurii:

  • Topește ciocolata împreună cu margarina la bain-marie sau în cuptorul cu microunde.
  • Amestecă până devine o glazură fină și lucioasă, apoi întinde-o uniform pe prăjitură.

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements