Advertisements
3. Coacerea blaturilor:
- Coace fiecare foaie pe rând, în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 2-3 minute, până devin ușor aurii.
- Lasă-le să se răcească complet înainte de asamblare.
4. Asamblarea prăjiturii:
- Pune o foaie de aluat pe un platou și întinde jumătate din crema de vanilie.
- Adaugă a doua foaie și întinde crema de punch.
- Pune a treia foaie și distribuie restul cremei de vanilie.
- Acoperă cu ultima foaie.
Citește si articolul:Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii vor fi brutal de norocoase iarna aceasta. Ești și tu printre ele?
5. Pregătirea glazurii:
- Topește ciocolata împreună cu margarina la bain-marie sau în cuptorul cu microunde.
- Amestecă până devine o glazură fină și lucioasă, apoi întinde-o uniform pe prăjitură.