Advertisements

Cele 7 secrete ale unui risotto perfect – urmează-le și succesul este garantat!

Advertisements

7. Ce tip de brânză ar trebui să folosim?
Pentru un risotto autentic, folosește Parmigiano Reggiano, o brânză tare, originară din regiunile Modena, Reggio Emilia și Parma. De asemenea, poți opta pentru Grana Padano, o variantă mai accesibilă, cu un gust dulceag și ușor de nucă.
Dacă gătești risotto cu pește sau fructe de mare, brânza nu este necesară!

Citește și asta: Pizza de post

Concluzie

Respectând aceste șapte reguli simple, vei obține un risotto perfect de fiecare dată. Încearcă și bucură-te de unul dintre cele mai savuroase preparate din bucătăria italiană!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements