Advertisements

Cele 3 secrete ale unui pandișpan perfect: De când îl fac așa, nu se mai lasă și iese frumos și înalt

Advertisements

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 5 linguri de zahăr pudră
  • un praf de sare
  • 5 linguri de făină
  • jumătate de plic de praf de copt

Citeste si articolul:Tort rapid de ciocolata

Mod de preparare:

  1. Bate albușurile cu un praf de sare; când încep să se întărească, adaugă treptat zahărul pudră și praful de copt. Dacă spuma devine fermă, reduce viteza mixerului și adaugă gălbenușurile încet.
  2. Apoi, adaugă încet făina, amestecând cu o lingură, fără mixer, cu mișcări lente.
  3. Toarnă compoziția într-o formă de tort cu diametrul de 16 cm.
  4. Coace pandișpanul în cuptorul preîncălzit la 170°C, cu funcția de coacere sus-jos. Nu am cronometrat timpul de coacere, am verificat cu o scobitoare dacă este gata. Vârful pandișpanului s-a ridicat, dar l-am lăsat să se răcească cu fața în jos și a ieșit frumos.

Urmează acești pași și vei obține cu siguranță un pandișpan perfect, demn de mândrie!

SHARE
Advertisements
Advertisements