Advertisements
Ingrediente:
- 5 ouă
- 5 linguri de zahăr pudră
- un praf de sare
- 5 linguri de făină
- jumătate de plic de praf de copt
Citeste si articolul:Tort rapid de ciocolata
Mod de preparare:
- Bate albușurile cu un praf de sare; când încep să se întărească, adaugă treptat zahărul pudră și praful de copt. Dacă spuma devine fermă, reduce viteza mixerului și adaugă gălbenușurile încet.
- Apoi, adaugă încet făina, amestecând cu o lingură, fără mixer, cu mișcări lente.
- Toarnă compoziția într-o formă de tort cu diametrul de 16 cm.
- Coace pandișpanul în cuptorul preîncălzit la 170°C, cu funcția de coacere sus-jos. Nu am cronometrat timpul de coacere, am verificat cu o scobitoare dacă este gata. Vârful pandișpanului s-a ridicat, dar l-am lăsat să se răcească cu fața în jos și a ieșit frumos.
Urmează acești pași și vei obține cu siguranță un pandișpan perfect, demn de mândrie!