Advertisements
Prepararea cârnaților de casă nu este doar o activitate tradițională de familie, ci și o experiență care aduce împreună familia și prietenii. Aceasta este o rețetă veche, țărănească, care cu siguranță va deveni preferata bărbaților și a întregii familii.
Citește si articolul:Acesta este secretul păstrat cu grijă al castraveților murați crocanți, după rețeta gospodinelor din Transilvania.
Ingrediente (pentru aproximativ 25 de cârnați):
- 3 kg carne de porc (ceafă sau pulpă)
- 1,5 kg carne de vită (pulpă sau mușchi)
- Slănină după gust (pentru suculență)
- 3 capete de usturoi (zdrobite proaspăt)
- 2 linguri boia dulce
- 1 lingură boia afumată
- 1 linguriță boia iute (după gust)
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 60-70 g sare grunjoasă (după gust)
- Mate de porc (curățate)
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!