Advertisements

Cartofi la cuptor în sos carbonara, o rețetă pe care nu o mai schimbi prea curând.

Advertisements

Mod de preparare:

  • Fierbem cartofii în apă sărată pentru aproximativ 15 minute, apoi scoatem cartofii din apă, lăsăm un pic să se răcească și îi decojim.
  • Tăiem cartofii în cubulețe.
  • Amestecăm smântâna cu gălbenușurile, parmezanul și cașcavalul ras, potrivim de sare și piper.
  • Călim cubulețele de bacon timp de 2 minute, apoi adăugăm peste cartofi, procedăm la fel și cu ardeiul tocat mărunt.

Citește si articolul:Rețeta bunicilor: Cum se prepară adevăratul tocana de copite de porc

  • Amestecăm, apoi transferăm amestecul într-o tavă antiaderentă și turnăm și amestecul se smântână peste cartofi.
  • Presărăm și pătrunjelul spălat și tocat mărunt, apoi băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, și coacem timp de 25 de minute.
  • Scoatem tava din cuptor, lăsăm cartofii să se răcească puțin, apoi putem servi.

Poftă bună!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements