Advertisements
Mod de preparare:
- Fierbem cartofii în apă sărată pentru aproximativ 15 minute, apoi scoatem cartofii din apă, lăsăm un pic să se răcească și îi decojim.
- Tăiem cartofii în cubulețe.
- Amestecăm smântâna cu gălbenușurile, parmezanul și cașcavalul ras, potrivim de sare și piper.
- Călim cubulețele de bacon timp de 2 minute, apoi adăugăm peste cartofi, procedăm la fel și cu ardeiul tocat mărunt.
Citește si articolul:Rețeta bunicilor: Cum se prepară adevăratul tocana de copite de porc
- Amestecăm, apoi transferăm amestecul într-o tavă antiaderentă și turnăm și amestecul se smântână peste cartofi.
- Presărăm și pătrunjelul spălat și tocat mărunt, apoi băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, și coacem timp de 25 de minute.
- Scoatem tava din cuptor, lăsăm cartofii să se răcească puțin, apoi putem servi.
Poftă bună!