Chiftelele nu sunt doar gustoase și sățioase, ci și ușor de pregătit, iar varietatea lor este aproape nelimitată. Secretul unor chiftele perfecte constă în alegerea ingredientelor potrivite, care să asigure o textură fragedă și o aromă bogată. Rețeta de mai jos te va ajuta să prepari chiftelele clasice, care vor fi mereu apreciate!
Poate vă interesează și asta:Rețetă de cozonac cu mac pentru Crăciun
Care este secretul?
Baza pentru chiftele perfecte este o carne tocată de calitate, cu un conținut generos de grăsime. Cel mai bine este să folosești carne de porc (cum ar fi pieptul de porc), dar poți combina și carne de porc cu carne de vită. Pentru o textură și mai moale, se adaugă pâine sau chifle înmuiate, preferabil dintr-o pâine mai densă, ușor uscată, care să nu devină lipicioasă.
În plus, condimentele fac diferența. Pe lângă sare, piper și boia dulce, un strop de chimen și maghiran pot adăuga un gust special.
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!