Advertisements

Așa se prepară cea mai gustoasă varză a la Cluj – rețeta cea mai delicioasă!

Așa se prepară cea mai gustoasă varză a la Cluj – rețeta cea mai delicioasă!
Advertisements

Prepararea acestei mâncări tradiționale la oală sub presiune nu doar că reduce considerabil timpul de gătire, ci și păstrează aromele în interiorul preparatului. Astfel, rezultatul final este mult mai savuros decât atunci când se gătește în mod tradițional. Hai să vedem cum pregătim această rețetă pas cu pas!

Îți recomand și asta:Rețetă cozonac dospit cu mac și nucă, perfect pentru oaspeți

Ingrediente:

  • 1,5 kg de piept de porc sau pulpă de porc
  • 1,5 kg de varză murată (tip Vecsés sau altă varză acră)
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri de untură sau ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 roșie decojită
  • 1 lingură de piper măcinat
  • 5-6 foi de dafin
  • 2 linguri de boia dulce
  • sare, după gust

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements