Advertisements

Adaugă acest condiment în compoziția chiftelelor și va duce aromele la un alt nivel!

Adaugă acest condiment în compoziția chiftelelor și va duce aromele la un alt nivel!
Advertisements

Mod de preparare a chiftelelor:

  1. Compoziția de bază: Amestecă bine carnea tocată cu ouăle, ceapa tocată, usturoiul și pătrunjelul.
  2. Condimentare: Adaugă bicarbonatul de sodiu, sarea, piperul și boiaua de ardei.
  3. Modelare: Modelează chiftelele în bile de dimensiuni dorite și așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  4. Gătire: Coace chiftelele în cuptorul preîncălzit la 180°C, întâi pe o parte, apoi întoarce-le și coace-le până devin aurii și crocante pe ambele părți.

Citește si articolul:Orice mașină de spălat poate usca hainele, dar mulți nu cunosc această funcție

Aroma subtilă de nucșoară va adăuga un gust unic chiftelelor tale, transformându-le într-un preparat și mai savuros și rafinat!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements