Advertisements
Cum să pregătești chiftelele perfecte:
Amestecarea ingredientelor pentru chiftele trebuie să se facă manual, nu cu un aparat, pentru a nu distruge textura cărnii, ceea ce va contribui la obținerea unor chiftele perfecte. Modelează chiftelele cu mâinile ușor unse cu ulei, nu cu apă, pentru a preveni lipirea compoziției. În timpul prăjirii, asigură-te că ambele părți sunt bine gătite și că în tigaia cu ulei încins chiftelele nu se ating, astfel încât să nu se lipească între ele și să se gătească uniform.
Citește si articolul:Sărățele cu brânză delicioase și ușoare – Băieții au terminat totul într-o clipă
Ingrediente pentru chiftele:
- 500 g carne de porc/piept de curcan/piept de pui tocat
- 500 g carne de vită tocată
- 2 ouă
- 2 cepe, tocate mărunt
- 5 căței de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 2 lingurițe boia de ardei
- Sare, piper după gust
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!