Advertisements

Adaugă acest condiment în compoziția chiftelelor și va duce aromele la un alt nivel!

Adaugă acest condiment în compoziția chiftelelor și va duce aromele la un alt nivel!
Advertisements

Adaugă acest condiment în chiftele și vei obține un rezultat delicios!

Atunci când pregătești chiftele, pe lângă sare, piper și boia, ar trebui să adaugi puțin nucșoară măcinată în carnea tocată. Acest condiment special și fin este folosit de cei mai mulți în rețetele de lasagna, în special pentru sosul bechamel, dar există și persoane care folosesc nucșoara pentru a îmbogăți piureul de cartofi clasic.

Citește si articolul:În cazul în care dorești mușcate frumoase, trebuie să eviți să faci aceste trei lucruri! Iată care sunt acele greșeli pe care aproape toți le comit în îngrijirea mușcatelor:

Nucșoara este un condiment excelent, care conferă preparatelor o aromă ușor de nucă, motiv pentru care se potrivește și cu chiftelele. Este important însă să o dozezi cu atenție, deoarece o cantitate mică, de exemplu vârful unui cuțit, este suficientă pentru a condimenta o jumătate de kilogram de carne tocată. Ai grijă să nu exagerezi, deoarece aroma poate deveni prea intensă, ba chiar poate provoca efecte secundare, cum ar fi halucinații.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements