Fiecare familie are rețeta sa veche de chiftele care a fost încercată și testată de-a lungul timpului, iar rezultatul este mereu același. Unii preferă chiftelele cu usturoi, alții cu boia, iar unii se bucură de o aromă mai simplă sau de un gust proaspăt, specific bucătăriei italiene. Indiferent cum le pregătești, există un condiment secret pe care, dacă îl adaugi în carnea tocată, va ridica cu siguranță aromele la un alt nivel.
Citește si articolul:Unul dintre cele mai dragi feluri de mâncare din copilăria mea: tocană de mazăre cu găluște
Pentru a pregăti chiftelele clasice, ai nevoie doar de câteva ingrediente de bază. Carnea tocată, aleasă cu grijă, se amestecă cu ceapă roșie fin tocată, usturoi zdrobit, ouă și chifle înmuiate în lapte sau apă. Apoi, condimentează cu sare și piper după gust pentru a obține baza perfectă. Dacă vrei să le faci mai speciale, poți adăuga chimen măcinat, pătrunjel proaspăt, piper cayenne sau chiar un condiment cu adevărat unic!
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!