Advertisements

Aceste două delicatese populare din Ungaria sunt consumate doar de maghiari

Advertisements

Mod de preparare:

  1. Fierbe tăițeii în apă cu sare și puțin ulei de măsline.
  2. Între timp, mărunțește nuca și amestec-o cu zahărul.
  3. După ce tăițeii sunt fierți, scurge-i de apă și așază-i pe farfurii. Presară nuca cu zahăr deasupra, în funcție de cât de dulce dorești desertul.
  4. Amestecă bine și servește.

Îți recomand și asta: Prăjitură de post cu foi de napolitană, nucă și cremă caramel – Din doar 4 ingrediente

Aceste două preparate sunt dovezi clare ale creativității bucătăriei maghiare. Dacă ai ocazia, merită să le încerci pentru a descoperi arome și combinații unice!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements