Advertisements

Aceste două delicatese populare din Ungaria sunt consumate doar de maghiari

Advertisements

2. Paste cu nucă

Pentru maghiari, acest preparat reprezintă un desert delicios, dar pentru străini ideea de paste dulci este de neconceput. Deși mulți maghiari își amintesc de acest preparat din cantinele școlare, pastele cu nucă pot fi preparate și într-o versiune rafinată.

În timp ce italienii folosesc nuca pentru sosuri sărate, maghiarii o transformă într-un topping dulce.

Asta ai citit deja? Plăcintă cu mere, ca la bunica acasă – Rețetă tradițională

Ingrediente:

  • 250 g tăiței (de preferat tăiței de casă)
  • Puțin ulei de măsline
  • 100 g nucă măcinată
  • 50 g zahăr
  • Un praf de sare

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements