Advertisements

Aceste două delicatese populare din Ungaria sunt consumate doar de maghiari

Advertisements

Mod de preparare:

  1. Pregătește aluatul pentru clătite, amestecând toate ingredientele, și coace clătitele. Pune-le deoparte.
  2. Într-o tigaie, călește ceapa în ulei, adaugă ciupercile și carnea tăiată fâșii.
  3. După ce carnea s-a rumenit, adaugă smântâna de gătit, smântâna fermentată, sare, piper, pătrunjelul tocat și usturoiul zdrobit. Lasă totul să fiarbă 2-3 minute la foc mic.
  4. Umple clătitele cu acest amestec și așază-le într-un vas termorezistent. Toarnă deasupra smântână și presară brânza rasă.
  5. Coace clătitele în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10 minute.

Citește și asta: Tartă dietetică, fără făină – Rețetă simplă și sănătoasă

Se servesc calde, decorate cu pătrunjel proaspăt.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements