Advertisements

Aceste două delicatese populare din Ungaria sunt consumate doar de maghiari

Advertisements

Ingrediente pentru clătite:

  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • 400 ml lapte
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Un praf de sare

Ingrediente pentru umplutură:

  • 400 g piept de pui sau carne de vită
  • 100 g bacon
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 100 ml smântână de gătit
  • 1 lingură smântână fermentată
  • Pătrunjel proaspăt
  • 3 căței de usturoi
  • Sare, piper
  • Ulei de măsline

Îți recomand și asta: Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, savuroasă și sățioasă

Pentru topping:

  • 100 ml smântână
  • 150 g brânză Emmental rasă

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements